Ballonvaart Antwerpen

Welkom op onze pagina over ballonvaart Antwerpen! Antwerpen is een prachtige stad die veel te bieden heeft, en een van de beste manieren om het te zien is vanuit de lucht!

Ballonvaren is een geweldige manier om te ontspannen en te genieten van de bezienswaardigheden van de stad, en het is iets waar iedereen van kan genieten.

Werking van een ballonvaart Antwerpen

De stad Antwerpen heeft heel wat te bieden. Ook is deze prachtige stad vanuit een luchtballon te bewonderen. Voor het opstijgen duurt de voorbereiding van een ballonvaart boven Antwerpen circa één uur.

Hoe gaat de voorbereiding juist in zijn werk? Eerst is er een uitgebreide kennismaking, zodat iedereen zich comfortabel voelt om vragen te stellen. Daarna zal één van onze piloten wat uitleg geven over de ballonvaart regio Antwerpen. De piloot zal vervolgens een briefing geven over de ballonvaart zelf. Onze passagiers mogen steeds extra vragen stellen en ook passagiers met hoogtevrees worden hierin goed begeleid. Ondertussen is onze ervaren crew bezig met de opbouw van de ballon.

Na de opbouw wordt de luchtballon vol geblazen met koude lucht. Het ballonvaren kan dan ver beginnen. Na het rechtzetten van de luchtballon zal de piloot vragen aan de passagiers om in de mand te stappen.

ballonvaart antwerpen

Duur en regio van een ballonvlucht

Een ballonvlucht duurt circa 1 uur. Afhankelijk van de windrichting en windsnelheid bepalen wij ons opstijgterrein. In Antwerpen hebben wij tal van terreinen waar we mogen vertrekken. Hieronder kan je alvast een opsomming terugvinden: Antwerpen, Arendonk, Boom, Brasschaat, Brecht, Duffel , Geel, Herentals, Heist-op-den-Berg, Hoogstraten, Mechelen, Mol, Kapellen, Kontich, Lier, Puurs-Sint-Amands, Schilde, Turnhout, Westerlo, Willebroek en Zandhoven

Een ballonvaart boven Antwerpen bevat 3 regio’s om over te varen: Rivierenland, Antwerpen en de Kempen

Na de ballonvlucht nemen we onze tijd om met onze passagiers nog gezellig een glaasje champagne te drinken.

Je ballonvlucht boeken boven Antwerpen

Wil je ook een ballonvaart boven Antwerpen boeken contacteer ons dan? Naast Antwerpen organiseert C-Air ballonvaarten in iedere provincie: Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Bekijk ook even al onze opstijglocaties van onze ballonvaarten in Vlaanderen.